Programok

Bábmúzeum

A három teremből álló bábmúzeumunk első termében a gyerekek kipróbálhatják a Bóbita Bábszínház korábbi, műsorról már lekerült előadásainak bábjait, így megismerkedhetnek a különböző bábtechnikákkal. Kézbe vehetik Gőgös Gúnár Gedeont, Zsiga kutyát és a baromfiudvar többi lakóját, valamint Holle anyó című előadásunk bábjait. Sőt, a szobában egy árnyparaván várja a gyerekeket!

Kézműves-bábkészítő foglalkozás

A jeles napok, évköri ünnepek idejében a bábokon felül ünnepi kellékeket, díszeket is alkothatnak a gyermekek a kézműves teremben, pl. farsangi maszkokat, húsvéti díszeket vagy ádvent idején betlehemi jászolt apró figurákkal.

Nyári bábos táborok

Minden évben a nyári vakáció idején, június vége és augusztus eleje között 5 napos turnusokban mesélni, játszani, bábozni hívjuk a pécsi és Pécs környéki gyermekeket!

 

A bábszínészek és drámatanárok által vezetett szünidei táborokban változatos bábos lehetőségekkel és korosztályi sávokkal várjuk az érdeklődőket.

Szabadtéri játékok

Nyári előadásaink az egész család számára jó mulatságnak ígérkeznek, 3-tól 103 éves korig mindenkinek szól a meseszó a vakáció ideje alatt.


Színházi nevelés

Bábszínházunk 2012 óta hoz létre beavató színházi előadásokat, illetve színházi nevelési foglalkozásokat bábelőadások és ifjúsági előadások feldolgozásához.

Kedves Látogatónk!

Új weboldalunk még fejlesztés alatt áll. Az esetleges tartalmi hibákért elnézésedet kérjük, már dolgozunk az utolsó simításokon.