Színházi nevelés

FELDOLGOZÓ SZÍNHÁZI FOGLALKOZÁSOK

A 2022/23-as évadban az Elvárás és elfogadás, avagy hogyan lehetek önmagam? témakörében a Madarak nyelve című, 4 éven felülieknek szóló bábelőadásunkhoz kérhető feldolgozó színházi foglalkozás.

A foglalkozásokat előzetes bejelentkezés alapján igényelhetik óvodás, illetve alsó tagozatos iskolai csoportok, maximum 25 fővel. Közvetlenül a megtekintett előadást követően a Bóbita Bábszínházban, vagy 1-2 napon belül az adott óvoda/iskola egy arra alkalmas termében zajlanak a foglalkozások bábszínész-drámatanárok vezetésével, kb. 35-45 percben.

A foglalkozáson való részvétel díja: 500 Ft/fő (a jegy-, illetve bérletáron felül)

Jelentkezés:

Támis Beatrix

+36/72/210-301, +36/20/438-3885, bobita@bobita.hu

Komplex színházi nevelési előadások

A Bóbita Bábszínház 2015 tavaszán hozta létre 1. olyan bábos ifjúsági előadását, a Háy János által bábszínpadra írt Az ablak-ot, amelyhez feldolgozó színházi foglalkozás is kapcsolódott. 

2018-as évad során újabb elemmel bővítettük a középiskolásoknak szóló színházi nevelési programunkat, jelesül egy komplex színházi nevelési előadással, melynek kiindulópontja a család mint mikroközösség.

A # Apa_anya_én című előadást a 12-18 év közötti korosztálynak szántuk, de elérhető családok, pedagógusok, felnőtt közösségek számára is, például csapatépítő alkalmakra.