Színházi nevelés

FELDOLGOZÓ SZÍNHÁZI FOGLALKOZÁSOK

A 2022/23-as évadban az Elvárás és elfogadás, avagy hogyan lehetek önmagam? témakörében a Madarak nyelve című, 4 éven felülieknek szóló bábelőadásunkhoz kérhető feldolgozó színházi foglalkozás.

A foglalkozásokat előzetes bejelentkezés alapján igényelhetik óvodás, illetve alsó tagozatos iskolai csoportok, maximum 25 fővel. Közvetlenül a megtekintett előadást követően a Bóbita Bábszínházban, vagy 1-2 napon belül az adott óvoda/iskola egy arra alkalmas termében zajlanak a foglalkozások bábszínész-drámatanárok vezetésével, kb. 35-45 percben.

A foglalkozáson való részvétel díja: 500 Ft/fő (a jegy-, illetve bérletáron felül)

Jelentkezés:

Támis Beatrix

+36/72/210-301, +36/20/438-3885, bobita@bobita.hu

Komplex színházi nevelési előadások

A Bóbita Bábszínház 2015 tavaszán hozta létre 1. olyan bábos ifjúsági előadását, a Háy János által bábszínpadra írt Az ablak-ot, amelyhez feldolgozó színházi foglalkozás is kapcsolódott. 

2018-as évad során újabb elemmel bővítettük a középiskolásoknak szóló színházi nevelési programunkat, jelesül egy komplex színházi nevelési előadással, melynek kiindulópontja a család mint mikroközösség.

A # Apa_anya_én című előadást a 12-18 év közötti korosztálynak szántuk, de elérhető családok, pedagógusok, felnőtt közösségek számára is, például csapatépítő alkalmakra.

Kedves Látogatónk!

Új weboldalunk még fejlesztés alatt áll. Az esetleges tartalmi hibákért elnézésedet kérjük, már dolgozunk az utolsó simításokon.